Millie Jean - bilebändi juhlaan kuin juhlaan!

Etsitkö bilebändiä, coverbändiä tai hääbändiä? Millie Jean on vuonna 2012 perustettu energinen ja ammattitaitoinen bilebändi Helsingistä.

Häät, pikkujoulut, firman bileet, kesäjuhlat tai syntymäpäivät - teemme tunnelmasta entistä vauhdikkaamman ja viihtyisämmän. Ohjelmistomme kattaa monipuolisesti musiikkia ikivihreistä klassikoista viime vuosien pop- ja R&B -hitteihin. Räätälöimme sinun tilaisuuteesi sopivan esityksen ja pidämme huolen siitä, että tanssilattia on täynnä valomerkkiin asti!

Keikkailemme myös akustisesti pienemmällä kokoonpanolla. Kysy lisää, jos haet tilaisuuteesi kokonaista coverbändiä kompaktimpaa ratkaisua, tai lyhyempää musiikkiesitystä. Vastaamme tarjouspyyntöösi tavallisesti saman päivän aikana.

Yksityistilaisuuksien lisäksi olemme viihdyttäneet mm. Nesteen, Microsoftin, Boardman Oy:n, Patentti- ja rekisterihallituksen ja Sosiaali- ja terveysministeriön tilaisuuksissa. Teemme yhteistyötä Primo - Sibelius-Akatemian ohjelmapalvelun, Casanova Productionin ja Starpoint viihdepalveluiden kanssa.

Millie Jean -coverbändi löytyy nyt myös Facebookista!

Tsekkaa uunituoreet demobiisit alta ja ota yhteyttä. Vastaamme tiedusteluihin saman päivän kuluessa.
Email: milliejeanband@gmail.com